JOEY X MANUEL

Met hun explosieve combinatie van Latin, Moombathon, Trap, Hip-Hop, Dancehall en House creƫren zij een unieke en aanstekelijke sound, waarop je gegarandeerd niet stil kan blijven staan.

Zij vullen elke ruimte met eigen tracks, remixes, eigen edits van hitjes en mixen feilloos verschillende genres door elkaar. Joey & Manuel bieden de perfecte cross-over tussen de populaire sounds van deze tijd met heel veel gevoel voor party en entertainment, verpakt in een energieke set waardoor iedereen uit zijn dak gaat!

JOEY FERRE
DJ, MC & PRODUCER

Joey (29) heeft meer dan 15 jaar draaiervaring in binnen- en buitenland en deelde stages met o.a Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Don Diablo, The Partysquad en Kris Kross Amsterdam. Hij is een podiumbeest die als geen ander zijn publiek kan entertainen en laten springen. Joey kan zingen, rappen en schrijft/maakt zijn eigen muziek. Deze kwaliteiten past hij veelal toe tijdens zijn dj sets. Hij is een technisch goede dj die heel wat trucjes kan en heeft in bijna alle grote clubs/poppodium gedraaid van Nederland. Joey is nog nooit eerder door een DJ-Agency vertegenwoordigd.

MANUEL BROEKMAN
MC & ROCKSTAR

Manuel Broekman (32) is een beroemde en beruchte ras entertainer, een Nederlands sekssymbool die meer is dan alleen een mooie kaft. Manuel heeft van 2013 tot 2017 op elk festival en club in Nederland opgetreden. Ook over de grens was hij niet te stoppen en heeft hij elke badplaats van Europa op zijn kop gezet. Dit samen met zijn toenmalige partner (DJ) Geza Weisz, die samen getekend waren bij Topbillin. Samen hebben ze in 2017 besloten hun eigen weg te gaan vanwege verschillende creatieve doeleinden. Manuel is een MC en zanger die elk publiek mee krijgt en er voor zorgt dat iedereen kruipend naar huis gaat. Het is een genot om naar hem te kijken hoe hij als een rockster op elk podium staat.